Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Pippi Langstrømpe vendte hjem fra ferie d. 14. maj Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Pippi Langstrømpe vendte hjem fra ferie d. 14. maj

Udgivet: 17/5 2011 af Rejsestart.dk

Pippi Langstrømpe vendte hjem fra ferie d. 14. majEfter en lang vinterferie er der nu igen mulighed for at opleve karaktererne fra Astrid Lindgrens adskillige bøger i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Sverige. Attraktionen slog dørene op til en ny sæson lørdag d. 14. maj – hver år besøges Astrid Lindgrens verden af op imod 50.000 danskere.

Der er tale om en af de turistattraktioner i udlandet, der hvert år tiltrækker flest danskere – og Astrid Lindgrens Verden er for alvor klar til en ny sæson med sin hidtil største satsning: Et splinternyt Ronja Røverdatter-miljø, hvor børnene for alvor kan leve sig ind i historien om Ronja. Investeringen har i alt været på 50 millioner kroner.

Den nye Mattisborgs tårne rækker hele 14 meter op i luften. Borgen revnede med et brag den nat, hvor Ronja blev først – og Helvedesgabet, som børnene kan hoppe over, opstod. Det bliver også muligt at undersøge, hvordan det er at være fanget i røvernes fængselshule.

Inde i Mattisborg er der teaterscener med røvere på heste, og i skoven omkring borgen kan man udforske alle borgens hemmelige gange.
Det er 30 år siden, at Astrid Lindgren udgav bogen om Ronja Røverdatter– og blev altså den sidste i rækken af historier fra den elskværdige.

Læs meget mere om Astrid Lindgrens verden på www.alv.se. Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen