Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Danmark er det dyreste ferieland i Europa Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Danmark er det dyreste ferieland i Europa

Udgivet: 30/5 2011 af Rejsestart.dk

Småindkøbene på ferien er dyrest at foretage i Danmark – således viser en ny prisundersøgelse, at Danmark nu har overhalet Frankrig og toppen listen over dyreste ferielande i Europa. Undersøgelsen viser også, at Fanø er det dyreste sted at holde ferie.

En øl er dyrest i Danmark, mens klipklappere er billigst i Holland. Det viser en undersøgelse foretaget af tyske ADAC, hvor man forsøger at skildre priserne på praktiske ferieindkøb rundt omkring i Europa.

Undersøgelsen er foretaget ved at finde ud af prisen på en kurv med 34 udvalgte produkter og tjenester for en familie med 2 børn i 50 forskellige europæiske badebyer fordelt over 10 lande.

De billigste priser findes i badebyerne i Østeuropa, hvor den toldfrie, spanske Tenerife dog får en flot placering i top 3. Bulgarien er således undersøgelsens vinder og har altså de laveste priser i undersøgelsen, mens Danmark som før nævnt er dyrest.

Danskernes favorit destination, når den står på bilferie, Italien, bliver overhalet af Kroatien når det kommer til gode priser – dog er det værd at bemærke at maden er billig i mange af de italienske badebyer.

Af mere sjove inputs viser undersøgelsen, at det er dyrest at leje en solseng i italienske Casenatico i Emilia Romagna ved Adriaterhavet, hvor prisen er 149 kr. (20 euro), mens det på stranden i Umag, der ligger i Kroatien, kun koster 15 kr. (2,07 euro).

Find din næste bilferie her.

Find din næste solferie her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen