Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Færøerne – et paradis for øhoppere Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Færøerne – et paradis for øhoppere

Udgivet: 30/5 2011 af Rejsestart.dk

Færøerne – et paradis for øhopperePå Færøerne har man gennem en massiv satsning på tunneller, broer og gode veje opnået en god infrastruktur, der gør det overskueligt for turister at kommer rundt mellem de 18 forskellige øer, landet består af. Der er færgeafgange til Færøerne hver lørdag og tirsdag fra Hirtshals.

Færøerne betragtes af den besøgende både som et småt og et stort land – stort på mængden af tilgængelige og varierede naturoplevelser; beskeden på afstande og transporttid!

Således har man opnået at gøre ferien på det nordatlantiske ørige overskueligt for dem, der aldrig har prøvet det. Særligt fordi landsstyrets ambitiøse og mangeårige satsning på god infrastruktur har gjort det muligt at nå alle de væsentligste beboede øer gennem tunnelforbindelser.

”Den færøske infrastruktur udgør selve kredsløbet, der gør det attraktivt at være turist på Færøerne, enten man vælger overnatning på hotellerne i Tórshavn eller bygderne, campingferien eller f.eks. foretrækker privatlivet i de stadig flere private feriehuse, der skyder op, ofte ved spektakulære udsigtspunkter, overalt på øerne,” fortæller rederiet Smyril Line’s danske markedschef Solvej Boltz.

Eventyr i spektakulær natur
Straks man ruller ind i Tórshavn, er man klar til at køre videre mod eventyr i den spektakulære natur og i bygderne på de mange øer, hvor venlige færinger står klar med et godt tip og eventuelt en spændende lokalberetning – fortalt på forståeligt dansk.

Den besøgende bør prøve turen over broer og gennem tunneller fra ø til ø til det naturskønne – og nordligste – færøske samfund Viðareiði, hvor udsigten er i top hen over nordenderne af øerne.

I den anden ende af landet vil man ærgre sig, hvis man ikke besøgte det indtil fornyligt helt isolerede færøske samfund i Gåsedal på Vagar, hvor man kan opleve det smukke vandfald.

Der er således nok at opleve på Færøerne – og skulle du have interesse i at finde en rejse der til kan du gå ind på www.smyril-line.dk eller søge her på Rejsestart.dk efter rejser til Færøerne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen