Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Storbyferie hitter hos danskerne Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Storbyferie hitter hos danskerne

Udgivet: 31/5 2011 af Rejsestart.dk

Storbyferie er populær blandt danskerne – faktisk er det den oftest valgte rejseform blandt danskerne, når kufferten skal pakkes. Det viser en ny undersøgelse foretaget af FDM Travel. 44 procent af deltagerne svarer, at de har været på en storbyferie inden for de seneste to år, mens ”blot” 40 procent har været på bilferie, som traditionelt også er en af danskernes favoritter.

Undersøgelsen viser, at danskerne ofte har en favorit storby – således har hele 49 procent af deltagerne en favorit storby. 41 procent svarer, at de ofte vender tilbage til en storby, de tidligere har besøgt.

Hvad angår en liste over favorit storbyerne er Paris topscorer med 18 procent, mens andenpladsen indtages af London med 15 procent. New York har 10 procent som favorit storby – og dermed er danskerne altså ikke bundet inden for Europas grænser. Yderligere figurerer Barcelona, Havana, Prag og San Francisco på listen.

En af grunden til, at storbyferier er så populære, er ifølge Line Danvad, salgschef hos FDM Travel, at storbyferierne ikke nødvendigvis behøver vare en hel uge – således er mange danskere gode til at tage en forlænget weekend i en storby. En anden forklaring er også, at flybilletterne er blevet billigere – og hvis man rejser på lidt ”skæve” tidspunkter, er der endnu mere at spare.

Danskernes top 5 favorit storbyer
Paris
London
Rom
Berlin
New York

Find din næste storbyferie her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen