Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > LufthavnsParkering indfører parkering til el-biler Privatlivspolitik  
Rejsenyt

LufthavnsParkering indfører parkering til el-biler

Udgivet: 31/5 2011 af Rejsestart.dk

Billund Lufthavn og LufthavnsParkering har pr. 1. juni indgået en aftale, der skal få el-bilerne ind på parkeringspladsen i lufthavnen. Man har nemlig indgået en aftale med ChoosEV om, at det skal være muligt at få opladet sin el-bil, mens man er ude at rejse. På den måde har man en fuldt opladet bil at køre hjem i, når man lander.

Indtil videre har projektet mundet ud i to parkeringspladser i stueetagen i p-huset under konceptet ”Green Car” – og p-pladserne er tydeligt afmærket med grønne skilte.

LufthavnsParkerings personale har informationskontor lige over for pladserne og vil naturligvis være behjælpelige med tilslutning af bilen og lignende.

Prisen for parkeringen er den samme som for at parkere på de øvrige pladser – og opladningen er altså gratis, mens man er ude at rejse.

Bliver forsøget en succes, er det meningen, at det skal udvides med flere pladser og eventuelt have nogle dedikerede el-bilspladser på udendørsparkeringen.

Find din flyrejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen