rejseforsikring ved siden af de øvrige forsikringer. På den måde kan man ende med at være overforsikret, hvilket ikke giver nogen mening. Rådet fra Codan er, at du skal tjekke om du allerede er forsikret hos dit forsikringsselskab eller gennem dit MasterCard.">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejseforsikringen bør tjekkes – ved du om du allerede er forsikret? Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejseforsikringen bør tjekkes – ved du om du allerede er forsikret?

Udgivet: 6/6 2011 af Rejsestart.dk

Codan Forsikring har foretaget en undersøgelse, der viser, at 62 pct. af danskerne har planlagt at tegne en rejseforsikring ved siden af de øvrige forsikringer. På den måde kan man ende med at være overforsikret, hvilket ikke giver nogen mening. Rådet fra Codan er, at du skal tjekke om du allerede er forsikret hos dit forsikringsselskab eller gennem dit MasterCard.

Hvert år er der rigtig mange danskere, der pakker tasker og kufferter for at tage af sted på sommerferie – man vil gerne mærke solens varme og sandet mellem tæerne. Ferien kan dog blive ødelagt af selv et lille uheld, hvis man ikke har en rejseforsikring.

Det har også danskerne opdaget, og derfor har 62 pct. tænkt sig at tegne en separat rejseforsikring inden turen går af sted på sommerferie – men husk at tjekke om du allerede er forsikret. Det kan du fx være gennem din indboforsikring eller gennem dit MasterCard.

”Hos Codan er rejseforsikring en automatisk del af indboforsikringen, hvorimod man hos mange andre selskaber typisk skal vælge den til. Men det ændrer ikke på, at man kan komme til at overforsikre sig, hvilket ikke giver mening”, siger Lotte Schartau, produktekspert hos Codan Forsikring.

På en almindelig ferierejse på under 60 dage dækker indboforsikringen nemlig i samme omfang som en specifik rejseforsikring. Derfor giver det god mening at tjekke sine forsikringer, inden man tegner en ny.

Det er dog ikke nok blot at tjekke om man har en rejseforsikring gennem indboforsikringen eller har valgt det til. Man skal også tjekke policen og betingelserne, da der fx er forskel på rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Har du tjekket dine forsikringer i gennem, og har du ikke nogen rejseforsikring? Find en rejseforsikring her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen