Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Høje priser skræmmer udenlandske turister væk Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Høje priser skræmmer udenlandske turister væk

Udgivet: 6/6 2011 af Rejsestart.dk

Inden for de seneste ti dage er to nye undersøgelser blevet omtalt i den danske presse. Undersøgelserne har hver haft et kedeligt budskab for den danske turistindustri – Danmark er det dyreste land i Europa at holde ferie i.

”Man skal vist ikke have meget forstand på turisme og forbrugeradfærd for at se, at det er en ret kraftigt sammenhæng mellem de to budskaber” siger formand for TS Preben Christensen. ”De to nye undersøgelser er jo desværre bare to i rækken, der fortæller om sammenhængen mellem Danmarks høje priser og de faldende udenlandske overnatninger i Danmark. Danmark er for dyrt at holde ferie i”.

EU-kommissionens undersøgelse om europæernes feriemønstre viste, at kun 0,5 procent af Europas befolkning havde overvejet at holde ferie i Danmark. Til sammenligning havde 1,1 procent overvejet at afholde ferien i Sverige – Sverige er altså over dobbelt så attraktivt som feriedestination sammenlignet med Danmark.

Dernæst kom ADACs undersøgelse af prisen på en række basisvarer, hvor Danmark igen skuffede og blev kåret som det dyreste land i Danmark.

Alt i alt er prisniveauet i Danmark med til at lægge en smule låg på turismen og attraktiviteten i forhold til Danmark som ferieland.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen