bilferie.">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Har du tjek på din aircondition inden bilferien? Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Har du tjek på din aircondition inden bilferien?

Udgivet: 16/6 2011 af Rejsestart.dk

Har du tjek på din aircondition inden bilferien?I sommervejret er der optimale betingelser for, at bakterier kan lever i bilens aircondition. Følgerne kan være sundhedsskadelige! Derfor bør du sørge for mindst én gang årligt at få foretaget en service på bilens aircondition – og det kunne være optimalt at få foretaget en sådan lige inden familien skal sidde mange timer i bilen under sommerens bilferie.

Problemet er tilbagevendende – så snart bilens aircondition startes løber øjnene i vand, næsen klør, og man kan ikke stoppe med at nyse. Bakterier har bosat sig i klimaanlægget – en klar indikation på, at en rensning af anlægget bør foretages.

Bakterierne har optimale vækstbetingelser i fordamperen til bilens aircondition – og gribes der ikke ind i tide, kan man sågar opleve allergiske reaktioner.

Man bør altså være opmærksom på lugten ved brug af aircondition – lugter den muggent eller råddent er der nok ingen vej uden om en professionel rengøring, der foretages med speciel rensevæske og ultralyd.

Derudover bør man også få foretaget en service inden bilferien, da ens aircondition hele tiden taber lidt kølemiddel (8-10% om året). Er der pludselig for lidt kølemiddel, kan det ende med, at kompressoren i systemet bryder sammen. For det første er det en dyr fornøjelse – og for det andet kan det blive ulideligt varmt at sidde i bilen under familiens bilferie i sommervarmen og pludselig være uden aircondition.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen