Slovenien med på listen over destinationer, bureauet udbyder.">
Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Balkan er bare bedre for danskerne... Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Balkan er bare bedre for danskerne...

Udgivet: 21/6 2011 af Rejsestart.dk

I flere år har det været populært at tage på ferie i Kroatien – men i år har man hos Novasol valgt at udvide destinationerne på Balkan, hvilket har fået Montenegro og Slovenien med på listen over destinationer, bureauet udbyder.

De to lande er forholdsvist uopdagede, men har ikke desto mindre et bredt spektrum af naturoplevelser. Således kan du både opleve bjerge i form af alperne, brusende springvand og helt hvide sandstrande, der står i flot kontrast til det turkisblå hav.

Alt sammen vil man pga. landenes størrelse kunne opleve på blåt en enkelt dag, hvorfor det både er ideelt for børnefamilier og kulturrejsende. Alle kan få en oplevelse ud over det sædvanlige, da der er tale om specielle feriedestinationer, der kan tilbyde et væld af udendørs aktiviteter året rundt.

Man kan opleve alt fra vandring til fiskeri, surfing og paragliding om sommeren, mens landene i vinterhalvåret er meget besøgt af skiturister. Dette står i flot kontrast til de flotte omgivelser i de forholdsvist turistfattige lande.

Hvad angår Kroatien er dette igen i år en eftertragtet rejsedestinationer – landet har blandt andet overhalet Frankrig og Spanien på listen over de mest populære feriemål for danskernes bilferier. Og det har været vanskeligt for bureauet Fri Ferie at skaffe pladser til alle – men netop i håbet om at få sendt alle ferieglade danskere af sted, har man valgt at inddrage Slovenien som mulighed.

Læs meget mere om Novasols udbud af rejser her.

Læs mere om Fri Ferie her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen