Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Find vej i alverdens storbyer Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Find vej i alverdens storbyer

Udgivet: 21/6 2011 af Rejsestart.dk

Din Garmin bilnavigator er ikke længere bundet til blot at blive brugt i bilen – med det nye cityXplorer-kort på din Garmin navigator, kan du også blive ledt rundt på gåben. På den måde kan du få fuldt udbytte af din tur rundt i en storby – og spare masser af tid på at lede efter de rigtige gader, stier eller lignende.

Med sommerferien lige rundt om hjørnet er de fleste klar over, at der bliver brug for enten kort eller fremmedsprogskundskaber i en søgen efter feriedestinationen, seværdigheder eller hvad man ellers skal finde under ferien.

Det er dog ikke nødvendigt med Garmins cityXplorer-kort til din Garmin navigator. Når du benytter dette kort, har du blandt andet mulighed for en fodgænger-funktion, hvor du altså kan finde vej gennem på stier, parker og lignende, hvor din bil normalt ikke kan køre.

Derudover har cityXplorer også køreplaner for offentlig transport for at sikre, at du når frem i tide og dermed undgår spildtir på stationen.

Og netop nu tilbyder Garmin dig et kort til én storby, hvis du besøger myGarmin.com. Tilbuddet gælder til d. 31. august 2011, så hvis du skal på en storbyferie i sommerferien, kan du passende benytte dig af tilbuddet allerede nu.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen