Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Stavefejl på flybilletten kan koste mange penge Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Stavefejl på flybilletten kan koste mange penge

Udgivet: 22/6 2011 af Rejsestart.dk

Det kan godt betale sig, at du gør dig ekstra omhyggelig med indtastningerne, når du skal på ferie – særligt hvis du skal flyve med et af lavprisselskaberne. Nogle af disse tager sig særdeles godt betalt, hvis du laver en tastefejl på billetten, som du gerne vil have rettet.

Nye regler kræver, at navnet på din flybillet og i dit pas stemmer overens – og har du lavet en fejl, som du skal have rettet, er flere af lavprisselskaberne noget dyrere end andre selskaber.

Prisen er de fleste steder 50 euro, men det er også set, at et lavprisselskab tager 800 kr. for at ændre navnet ”Olav” til ”Olaf”.

Hos charterarrangørerne er man mere gavmilde over for kunderne – har de opdaget en fejl, er det muligt at ringe indtil et par dage før for at få ændret navn eller lignende på billetten.

Ved større rettelser – som ændring af navn på rejsefæller eller lignende - ligger prisen på mellem 200 og 400 kr., hvilket afspejler det merarbejde, som arrangøren eller flyselskabet har med at indtaste de nye informationer samt printe nye billet. Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen