Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ferie for alle giver de besøgende mere albuerum Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ferie for alle giver de besøgende mere albuerum

Udgivet: 24/6 2011 af Rejsestart.dk

Ferie for alle giver de besøgende mere albuerumSkandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, der afholdes næste gang i MCH Messecenter Herning d. 24.-26. Februar 2012, har valgt, at man vil forsøge at optimere og forbedre messen frem mod 2012-udgaven. Dermed har man tænkt sig at lave bredere gange, som de besøgende kan bevæge sig i.

I 2011 slog udstillingen både besøgs- og udstillerrekord – ikke mindre end 66.112 mennesker valgt at få inspiration til ferien ved den kæmpe store feriemesse.

Dermed blev forholdene en smule trange – men det skal der rådes bod på ved næste messe, der forløber i tidsintervallet d. 24.-26. februar 2012. Messeteamet har i den forbindelse i samarbejde med brancheforeningen bag Ferie for Alle kigget på, hvor messen kan forbedres.

- Vi vil sikre, at de mange besøgende får bedre plads i gangene og får mere komfortable forhold til at besøge de mange udstillere. Således kan Ferie for Alle også I fremtiden vil leve op til de senere års positive udvikling, og leve op til de fremtidige krav og forventninger fra både udstillere og besøgende, udtaler projektchef Anders Ladefoged Mortensen.

Blandt andet er ét af initiativerne, at temaområdet ”Udland” skal have ca. 50% mere plads – dermed bliver der to udlandshaller. Den ene med specielt fokus på oversøiskedestinationer og specialrejsebureauer, mens den anden er med fokus på europæiske rejsemål samt de større charterbureauer.

Temaområderne Danmark og Udeliv samles i én hal, hvor målet er at skabe en synergieffekt – man skal altså kunne se de klassiske oplevelser og de aktive fritidsmuligheder, som Danmark har at byde på, i en sammenhæng. Det er på den måde meningen, at man vil synliggøre sammenhængen mere for publikum.

Med initiativerne søger arrangørerne bag messen at sikre sin position som den mest besøgte feriemesse i Skandinavien.

Vil du hellere helt undgå at blive trådt over tæerne? Find din rejse hjemme fra sofaen!

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen