Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Overskud bruges på rejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Overskud bruges på rejser

Udgivet: 24/6 2011 af Rejsestart.dk

Alm. Brand har i den forgangne måned udbetalt bonusser til deres dobbelt-kunder – beløber på mellem 1.000 og 5.000 kr. En rundspørge blandt kunderne har vist, at mange vil benytte pengene på en rejse eller et weekendophold.

Det ligger ifølge Christian Heick Sørensen, marketingdirektør i Alm. Brand, lige for at bruge pengene på en rejse. Det er den mest oplagte måde at gøre noget ekstra for os selv og familien – en rejse emmer af oplevelser og selvforkælelse – og på den måde passer det fint sammen med det overskud, som en ekstraudbetaling giver.

Derudover er der en klar tendens til, at oplevelserne deles med andre – det kan fx være en tur ud og spise, tage på en rejse eller give nogle gaver. Og det går i det hele taget godt i spænd med, at man vil forsøge at dele det gode i livet med sine nærmeste.

Krisen kradser endnu
Alm. Brand har således foretaget en rundspørge blandt kunderne, der har svaret på, hvad de vil bruge pengene til. Også krisen kan her mærkes – flere end tidligere vil bruge pengene til opsparing eller betale af på gæld. Og det er direkte afledt af finanskrisen, der har fået os til at være mere sparsommelige og fornuftige.

I alt 14 % benytter pengene på restaurantbesøg, mens en forlænget weekend eller en rejse vælges af hele 47 %! Derudover køber 4 % grill-udstyr, mens 6 % vælger at købe havemøbler, parasol eller lignende. Wellness/massage ønsker 3 %, mens 14 % køber tøj/sko og blot 1 % anskaffer sig et nyt ur. Afslutningsvis bruger 11 % pengene til gaver til børn eller børnebørn.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen