Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Motionsløb på den aktive ferie Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Motionsløb på den aktive ferie

Udgivet: 24/6 2011 af Rejsestart.dk

Dayz Resort er Danmarks største privatejede feriecenterkoncern – og de har nu valgt at styrke deres tilbud inden for aktiv ferie. Med andre ord har man nu mulighed for at foretage det sunde ferievalg , hvor Dayz Resort som et nyt tilbud indfører otte motionsløb hen over sommeren – ét på hver af koncernens centre i det vestlige Danmark.

Flere og flere danskere nyder at bruge kroppen, når de er på sommerferie – og særligt løb er steget meget i popularitet over de seneste år. Det har man indset hos Dayz Resort, der altså nu tilbyder gæsterne et motionsløb på hver af kædens centre hen over sommeren.

Løbene er arrangeret som hyggelige familieløb hvor både store og små skal kunne have en hyggelig, aktiv dag under familiens sommerferie. Derfor har man valgt at lave flere forskellige ruter på henholdsvis 2.5, 3, 6 og 9 kilometer. På 2,5 km ruten, hvor deltagelse er gratis, er det endda muligt at medtage barne- og klapvogne således at også de helt små kan deltage.

Der er tilmed præmier på dagene – og den samlede præmiesum overstiger 100.000 kr. Løbene afholdes i samarbejde med Adidas, Intersport og VIP sport. Der uddeles præmier til 1., 2. og 3. pladsen på hver rute – og i hvert løb.

Datoer og startsteder for Dayz Løb:
20. august Dayz Rømø Golf & Wellness
27. august Dayz Fanø Bad
3. september Dayz Marina Fiskenæs
10. september Dayz Ebeltoft
17. september Dayz Seawest Nymindegab
24. september Dayz Grønhøj Strand
1. oktober Dayz Kattegat
8. oktober Dayz Rønbjerg

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen