Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > På mountainbike i Østrig Privatlivspolitik  
Rejsenyt

På mountainbike i Østrig

Udgivet: 29/6 2011 af Rejsestart.dk

På mountainbike i ØstrigFlere og flere danskere tager på aktive ferie – og stigningen gælder også for cykelferier. Ikke mange cykelture bliver smukkere end en tur i bjergene i Østrig, hvor man i modsætning til Danmark kan komme op i højderne. Og med den tyndeluft, fremragende udsigt og udfordrende trails kan man få en helt perfekt ferie i sadlen.

Blandt andet byder Ötztal på mountainbiking for alle. Der er ruter – eller trails som de kaldes – for alle og enhver. Således er der både familievenlige ture, som alle med bare en smule kondition kan klare. Derudover er der de lidt mere udfordrende ruter, der giver lidt sved på panden – og sidst, men ikke mindst, er der de ekstreme ture, hvor konditionen for alvor kan afprøves.

Dalen byder faktisk på omkring 800 km officielle trails. Derudover kan man selvfølgelig også køre ”off-trails” og forsøge sig med en improviseret rute. Cyklerne kan lejes i Ötztal.

I Schladming-Dachstein har man mulighed for at prøve op imod 930 kilometer trails – hvilket giver i alt 25.000 højdemeter, så der skulle være nok at tage fat på. Du kan finde et kort og mere information om ruterne i Schladming-Dachsten her.

I Schladmings Dirt Park kan man yderligere prøve kræfter med mountainbiken eller BMX-cyklen på en lidt anderledes måde.

Mountainbiking i Østrig er med andre ord en helt fantastisk oplevelse – man kan køre over bjerge og ned i dale og opleve en helt fantastisk natur – og samtidig udnytte ferien til at komme lidt i form.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen