Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Første spadestik til havneudvidelsen i Gedser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Første spadestik til havneudvidelsen i Gedser

Udgivet: 29/6 2011 af Rejsestart.dk

Første spadestik til havneudvidelsen i GedserRuten Gedser-Rostock skal i fremtiden skabe en vigtig forbindelse mellem Norden og Berlin samt det øvrige Europa. Derfor har Scandlines investeret i to ny færger – ”Copenhagen” og ”Berlin”, der skal indsættes på ruten i løbet af 2012. Derudover har man valgt at udvide havneområdet i Gedser.

På den måde er man ved at opruste til, at ruten skal danne rammen om en stor del af trafikken fra Central og Sydeuropa til Norden – og omvendt.

Kun det bedste er godt nok for de to nye superfærger, ”Berlin” og ”Copenhagen”, der fra 2012 skal løfte kapaciteten på overfarten – og derfor har man fra Scandlines’ side valgt at investere i et stort, nyt, skræddersyet anlæg i Gedser.

På den måde søger man at realisere rederiet ambitiøse planer om en ny logistisk østkorridor. Og det har man altså nu taget det officielt første spadestik til.
Spadestikket blev taget i forening af fire mand – de fire var Bengt Pihl, CEO i Scandlines, Steen Wæver, linjechef i Scandlines, 1. vicebormester i Gulborgsund, Flemming Jantzen samt formanden for Folketingets Trafikudvalgt, Flemming Damgaard Larsen.

Totalinvesteringen i færger og det nye havneanlæg lyder på i alt 1,7 milliarder kronger – en investering der skal være med til at sætte en tyk streg under rederiet visioner for den europæiske infrastruktur.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen