Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Husk det med småt når du lejer en bil på ferien Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Husk det med småt når du lejer en bil på ferien

Udgivet: 4/7 2011 af Rejsestart.dk

Man kan ofte nemt, hurtigt og billigt leje bilen til sommerferien på nettet – men du skal huske at holde øje med betingelserne i kontrakten inden du køber den. Således skal du også huske at tjekke bilen for fejl og mangler inden du accepterer den hos udlejeren.

Det tager kun et par klik på internettet før sommerferiens bil er lejer – og du kan tilmed hente den i lufthavnen; men ser man sig ikke for er der risiko for at få sig en dyr eller dårlig oplevelse.

Ikke overraskende er det populært at leje bilen hjemmefra – og hvis man husker at tjekke op på alle detaljer, er det en god måde at foretage billejen på. Glemmer man imidlertid at gennemlæse kontrakten kan man ende med at stå med en bil, der ikke lever op til familiens krav eller som kan blive et dyrt bekendtskab.

Fri kilometer er blandt andet en af de ting, der er vigtige at have med i kontrakten – ellers kan det blive dyrt at tage på lange ture under ferien. Derudover skal ting som selvrisiko og forsikring altid tjekkes – hvis disse ikke er i orden bør man være varsom med leje af bilen.

Får man en bil, der ikke matcher det, man mener, man har betalt for, skal man ikke acceptere den uden en væsentlig reduktion i prisen. Således skal man ikke stille sig tilfreds med en 3-dørs bil såfremt man har bestilt en 5-dørs. Yderligere er det vigtigt at tjekke bilen for fejl og mangler inden man accepterer den, da evt. fejl eller mangler kan pålægges din regning ved aflevering af bilen.

Find din lejebil her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen