Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Test flymaden i weekenden Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Test flymaden i weekenden

Udgivet: 23/2 2012 af Rejsestart.dk

Test flymaden i weekendenDer er vinsmagning, ølsmagning og ostesmagning. Og så er der flymads-smagning.På Ferie for Alle i Herning i den kommende weekend inviterer flyselskabet Thomas Cook Airline cirka 200 udstillingsgæster til at testsmage og give flymaden karakterer. På Spies' stand opbygges en mindre flykabine med flystole og her serverer stewardesser og stewards mad og drikke for de interesserede.

Evalueringen vil blive vurderet af flyselskabet og tænkt ind i menuerne for de fremtidige flyture.

Flymad har ikke altid det bedste rygte. Men det har Thomas Cook Airlines gjort noget ved. På madbakkerne, som bliver serveret i luften er der blandt andet økologisk pålæg fra Hanegal ved Silkeborg og boller og rugbrød fra bageriet Lagkagehuset i København.

"I de seneste år har vi fokuseret meget på at give vores gæster en god oplevelse, når de spiser om bord. Vi mener at havde bevist, at flymad faktisk kan være ganske velsmagende og af høj kvalitet. Vi benytter anerkendte leverandører og sørger for, at maden præsenterer sig pænt, når den bliver serveret," fortæller Peter Larsen, der er ansvarlig for mad og drikke hos Thomas Cook Airlines.

Kig forbi Spies' stand i Messehallerne i Herning denne weekend og få en forsmag på sommerens menuer over skyerne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen