Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Dansk Folkehjælp og Go’ Sommer Danmark hjælper… Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Dansk Folkehjælp og Go’ Sommer Danmark hjælper…

Udgivet: 7/7 2011 af Rejsestart.dk

Et samarbejde mellem Dansk Folkehjælp og Go’ Sommer Danmark fra TV2 har til formål at give danskerne en platform, hvor de kan give og modtage støtte til og fra hinanden.

På Facebook, der er den benyttede platform, kan man tilbyde sin hjælp til de øvrige personer samt deres børn – man kan ligeledes søge efter den.

Tidligere har der blandt andet været et indslag i Go’Morgen Danmark, hvor man under overskriften ”Vil du sende en fattig familie på ferie?” kunne tilbyde sin hjælp, hvis man fx ejede et sommerhus, som man ikke benyttede i ferien.

Det var i denne sammenhæng, at man hos Hyttespecialisten fik den idé, at man ville forære en familie en sommerferie i Sverige i en af deres mange hytter.

”Naturligvis skal familien jo også derop, så jeg kontakte vores gode samarbejdspartner DFDS Seaways vedrørende transporten, hvor Country Manager Kim Heiberg med det samme var med på ideen”, siger Mia Otterstad, daglig leder i Hyttespecialisten.

På blot en halv time havde man fra Hyttespecialisten stablet en ferie for 4 personer i uge 29 på benene. Ferien inkluderer DFDS Seaways til Oslo tur/retur med bil samt en herlig hytte i Sälen, der ligger ca. 3 timers kørsel fra Oslo.

Vil du tilbyde din hjælp – eller kunne du godt have brug for hjælp? Så besøg facebook-siden her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen