Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Trafikken ruller i Rødby og Gedser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Trafikken ruller i Rødby og Gedser

Udgivet: 7/7 2011 af Rejsestart.dk

Trafikken ruller i Rødby og GedserDen forstærkede grænsekontrol fik på førstedagen ikke den frygtede konsekvens af lange køer og lignende i havnene i Rødby og Gedser – simpelthen fordi infrastrukturen på hanvene er gearet til den øgede kontrol.

Således blev det som forventet en rolig premiere – og passagererne hos Scandlines skal ikke forvente at tiltaget fra Folketingets side om øget grænsekontrol vil få indvirkning på deres rejse.

Færgerederiet forventer altså ikke, at deres passagerer vil blive forsinket – og de vil fortsat kunne komme videre på deres rejse blot et par minutter efter, at færgen er kommet i land.

”Stikprøvekontroller i overensstemmelse med EU-lovgivningen har altid eksisteret i vores havne,” udtaler Susanne Brigitte Kock, kommunikationschef hos rederiet Scandlines. ”Vi er midt i højsæsonen, og vi afvikler trafikken, som vi plejer. Også i år har vi ekstra personale i terminalerne for at imødekomme den øgede trafik i sommerperioden, så vi kan garantere en effektiv service uden ventetid,” fortsætter Susanne Brigitte Kock.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen