Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Golfferie i Tyskland med tidligere verdensmester Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Golfferie i Tyskland med tidligere verdensmester

Udgivet: 7/7 2011 af Rejsestart.dk

Golfferie i Tyskland med tidligere verdensmesterEr man golfinteresseret, og har man lyst til at bruge nogle feriedage på sin hobby, har man en unik mulighed for at opleve at spille sammen med den tidligere verdensetter i atletik, Grit Breuer.

Golfspillere vil have muligheden for at spille golf med en tidligere verdensetter i atletik. Det sker på 27-huls anlægget ”Golfanlage Warnemünde” ved den tyske Østersøkyst.

Her giver Grit Breuer golfspillere individuel rådgivning – og den nuværende golfspecialist vil være til stede under hele den store golfturnering ”Neptun Golf-Cup”, som arrangeres af det 5-stjernede Hotel Neptun.

Hotel Neptun giver således sine gæster en helt særlig mulighed for at spille golf med en tidligere verdensmester i atletik – hun er i dag pensioneret fra atletikken, men har i stedet valgt golfen. Denne sport er hun også blevet dygtig til. Faktisk så dygtig, at hun kan kaldes ”specialist”.

Spiller din partner ikke golf er der også mange andre tilbud på hotellet – blandt andet vil man kunne gå en tur og nyde den friske havluft. Derudover vil der være mulighed for at forsøge sig med de gastronomiske tilbud. Sidst, men ikke mindst, kan man også vælge at tage i wellness, hvor man kan få forkælet kroppen.

Golfturneringen afholdes d. 10. September, hvor man for fjerde gang har mulighed for at deltage i Neptun Golf-Cup i Warnemünde.

Anlægget, der spilles på, ligger i et smukt kystlandskab blot 2 km fra havet, og det består af tre 9-huls baner, en offentlig 6-huls kortbane med driving range, en golfskole med enkel- og gruppetræning samt et klubhus. Med andre ord er faciliteterne i top til en helt unik golfoplevelse.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen