Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ung Rejs ledes på rette vej af Jesus Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ung Rejs ledes på rette vej af Jesus

Udgivet: 15/7 2011 af Rejsestart.dk

Ikke mange ville umiddelbart se en sammenhæng mellem Ung Rejs og Jesus – og heller ikke mange gæster vil komme til at høre om Jesus på deres rejser; men under lederuddannelserne i Ung Rejs er Jesus i højsædet.

Således har man i uddannelserne valgt at tage udgangspunkt i en af den kristne histories allerstørste skikkelser. Ikke på grund af hans status, men mere på grund af det, han gjorde. En stor leder, der altid havde sig selv med i det, han lavede.

Det hele omtales som Ledelse i følge Jesus og er baseret på ledelsesbogen “Den afgørende faktor”, der er skrevet af blandt andre Ung Rejs-direktør John Tobiesen.

Peder Thuesen er destinationschef i Ung Rejs og har tidligere arbejdet i Thailand for Bravo Tours. Han hørte første gang om ledelse ifølge Jesus på Ung Rejs chef seminar sidste sommer: ”Først kunne jeg ikke lige se sammenhængen, men jeg vidste at der var en bagtanke. Efterfølgende gav det faktisk rigtig god mening. Jeg er blevet inspireret til at gå forrest og så er jeg blevet mere bevidst om at man skal huske at have sig selv med i det man gør”.

En af de historier som Peder Thuesen husker bedst er Peters fiskefangst og koblingen med at få medarbejderne til at tro på det de laver og sejle helt ud på det dybeste sted inden man smider sine garn: ”Det med at blive ved og ved, det kan bruges når guiderne er trætte. Hvis man bliver ved så kommer det ønskede resultat på et tidspunkt, det kan vi se på gæsternes spørgeskemaer. Det lyser op i øjnene på guiderne. Så hjalp det selvom det var en hård uge.”, siger Peder Thuesen.

Udover “Ledelse i følge Jesus” undervises guiderne også i mere grundlæggende ting såsom værdier, holdninger, rejsebranchejura samt krisehåndtering.

Find din ungdomsrejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen