Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Spring over check-in i lufthavnen Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Spring over check-in i lufthavnen

Udgivet: 19/7 2011 af Rejsestart.dk

Spring over check-in i lufthavnenSpies’ kunder har fået ekstra mange goder denne sommer – således slipper de nu for lufthavnskøerne, når de rejser hjem fra ferie. I stedet afleverer de blot deres bagage samt får udleveret boardingkort på deres hotel. Det eneste, de skal gøre, er at sætte sig i bussen.

Dernæst kan de blot gå uden om check-in køer og direkte ombord på deres fly. Det hele er en del af ”Easy Travel”-konceptet, som Spies forsøger at gennemføre i samarbejde med selskabets eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Yderligere har man netop nu gang i at afprøve at udlevere hotelværelsesnøglerne allerede når gæsterne ankommer i lufthavnen – på den måde øger man komforten for de besøgende ved at de slipper for at stå i kø ved hotellets skranke. I stedet kan de blot gå ud af bussen og direkte ind på deres værelser.

I første omgang testes dette på Sunwing Sandy Bay på Cypern og Sunwing Makrigialos på Kreta. Bliver ordningen en succes, regner man med, at det også skal være en mulighed for gæsterne på de andre 10 Sunwing Resort familiehoteller samt på de fem voksenhoteller Sunprime Resort.

Find din næste solrejse nu.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen