Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Er du træt af den våde sommer? Så kom billigt sydpå! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Er du træt af den våde sommer? Så kom billigt sydpå!

Udgivet: 20/7 2011 af Rejsestart.dk

Er du træt af den våde sommer? Så kom billigt sydpå!Den danske sommer har sjælendt været så våd, og de varme sommerdage har sjælendt været så få. Så det vil undre de færreste, hvis man pludselig har fået en stor trang til at tage en tur ned til sydens sol og varme. Her på Rejsestart.dk finder du et bredt udvalg af restpladser og afbudsrejser til favorable priser.

På Rejsestart.dk finder du forskellige flyrejser og kør-selv ferie, og der er også mulighed for at dase på et af krydstogterne. Der er restpladser og afbudsrejser til alle uanset, om du ønsker at slappe af på stranden, nyde Europas flotte storbyer, eller om du gerne vil nyde naturen i sol og sommer.

Du kan blandt andet finde en uges solferier til Kvarnerbugten i Kroatien fra kun 2.685 kr. eller du kan komme billigt til Alanya ved Tyrkiets varme sydkyst. Der er også meget billige storbysrejser til for eksempel Rom eller Barcelona.

Du kan finde flere restpladser og afbudsrejser på Rejsestart.dk.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen