Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Der er penge at spare på billeje Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Der er penge at spare på billeje

Udgivet: 20/7 2011 af Rejsestart.dk

Der er penge at spare på billejeFDM har lavet en undersøgelse af 120 biludlejningsfirmaer i 24 byer fra 8 lande, og den dokumenterer, at der er store penge at spare, hvis man undersøger markedet først. De advarer samtidig om, at de billigste biler ikke nødvendigvis er de bedste på grund af sikkerheden.

FDM’s undersøgelse viser blandt andet, at Tyrkiet var det land med den laveste gennemsnitlige pris for biludlejning med 47 euro. Frankrig står derimod for den højeste gennemsnitlige pris med 115 euro pr dag – altså en besparelse på hele 510 kr. i gennemsnit.

Det er dog ikke kun prisen på leje af bilen, man skal holde øje med. Nogle udlejningsfirmaer har ekstra priser, hvis du har brug for autostol, GPS mm., mens det er inkluderet i prisen hos andre udlejningsfirmaer. En autostol løb blandt andet op i 46 euro hos et firma i Nice, Frankrig, mens det hos hver fjerde ikke kostede ekstra. Det samme gjaldt GPS og ekstra fører, der enkelte steder endte med en prisstigning på henholdsvis 30 og 60 euro.

FDM advarer samtidig i mod, at man ikke skal vælge den billigste bil, da en tidligere undersøgelse viser, at standarden på nogle biler var markant ringere, end den burde være. For at have sikkerheden i orden anbefales det derfor, at man tager et kig på bilen med kritiske øjne på specielt sikkerhedsseler, bremser og dæk.

Skal du leje bil på storbyferien? Find den her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen