Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Den danske sommer byder på ekstra kulturrejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Den danske sommer byder på ekstra kulturrejser

Udgivet: 25/7 2011 af Rejsestart.dk

Den danske sommer byder på ekstra kulturrejserDen danske sommer har ikke budt på megen sol og varme, og folk har derfor søgt efter charterrejser, der ofte har været udsolgt. Branchen for charterrejser er ikke de eneste, der har mærket effekten af vejret i år – Kulturrejser Europa melder også om en tredobling af salget af kulturrejser og tilbyder nu flere rejser.

Højsæsonen for kulturrejser ligger typisk i foråret i efteråret, men I år har manglen på sommer i Danmark budt på et boom i salget kulturrejser i juli med afrejse i sensommeren.

Tredobling i salget sammenlignet med sidste år har fået Kulturrejser Europa til at knokle for at skaffe flere afgange, hvor manglen på ledige hoteller er et problem. Direktøren for Kulturrejser Europa, Lars Henriksen, kan derfor med glæde meddele, at de har skaffet ekstra kapacitet på nogle af de populære hoteller, som tidligere var udsolgt.

Derfor kan Kulturrejser Europa i september og oktober tilbyde flere rejseafgange til følgende destinationer, hvor der vil være et spændende udflugtsprogram og dansk rejseleder:

Rundrejse på Sicilien i Italien
Toscana i italien
Amalfikysten i italien
Rundrejse i Portugal
Rundrejse i Andalusien i Spanien

Find de nye afgange på Kulturrejser Europa.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen