Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Fik du ikke nok sol i sommerferien – Top 3 efterårsdestinationer med sol Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Fik du ikke nok sol i sommerferien – Top 3 efterårsdestinationer med sol

Udgivet: 5/8 2011 af Rejsestart.dk

Fik du ikke nok sol i sommerferien – Top 3 efterårsdestinationer med solDen danske sommer blev ikke som de fleste havde håbet på i år, hvor tørsten efter sol nærmest har været ulidelig for mange. Rejseselskaberne har haft utrolig travlt med at sende danskere ned til sydens sol og varme. Hvis du ikke var en af dem, så er chancen ikke spildt endnu, da sensommeren og efteråret stadigvæk byder på solrejser.

Sommeren i år har kun budt på få dage, hvor vejret har tilladt os at tage en tur ned på stranden for at dase. Nogle har måske haft et arbejde, der tog opmærksomheden på de varme dage, mens andre måske ikke er blevet varmet godt igennem eller fået den rette kulør, inden efteråret for alvor sætter sine første skridt i Danmark.

Selvom vejrudsigterne lover tunge skyer med mulighed for regn, så er det ikke for sent at blive varmet igennem inden vinteren. Flere rejseselskaber har i løbet af sommeren haft mangel på afrejser, og hvis du er en af dem, der har haft svært ved at komme af sted, så er håbet endnu ikke slukket. Der er i august og september stadigvæk afrejser til flere populære soldestinationer, hvor vejrudsigten ser lovende ud hver dag.

I det nordøstlige af Mallorca byder Alcudia på en skøn natur og et klima, man kun kan ønske sig i Danmark. Hvis en tur til Alanya i Tyrkiet lyder interessant, så vil I opleve nogle fantastiske strande, godt vejr og de unge kan let fristes af deres natteliv. Strandene og det smukke blå vand i Istrien, Kroatien er også en god destination til at nyde den sidste del af sommeren.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen