Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Oplev ørkenen som beduin – på førsteklasse Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Oplev ørkenen som beduin – på førsteklasse

Udgivet: 8/8 2011 af Rejsestart.dk

Oplev ørkenen som beduin – på førsteklasseEr ferie at lære en anden kultur på tæt hold og luksushoteller, så har du nu mulighed for at opleve beduiner på tæt hold, uden du behøver at gå ned på overnatningsstandarden. Fly Emirates startede en ny flyrute op 1. august, der forbinder København og Dubai. I den sammenhæng har Profil Rejser sammensat nye produkter, hvilket blandt andet er livet som førsteklassesbeduin i Oman.

Den arabiske halvø er kendt for luksusferie og bygningsværker, man for et årti siden ikke troede var mulige at opføre. En stor del er dog stadigvæk ørken, hvor de indfødte lever i beduinlejre. Med Fly Emirates nye flyrute fra København til Dubai kan der fragtes flere danskere til den kulturperle, som den arabiske halvø er.

En af nyhederne hos Profil Rejser er Oman, der ligger op mod Dubai. Her har du mulighed for at bo på flotte hoteller, hvor servicen er i top, men det er også muligt at krydre ferien med en kulturoplevelse af de helt store.

Det er muligt at opleve ørkenen på tætteste hold, hvor der i Omans bjergørken er opført en teltlejr med komforten i højsædet. Efter en lang dag vil sulten garanteret være stor, og så vil der være beduiner til at tilberede gode arabiske retter. Når maverne er fyldte og stilheden falder over lejren vil der være bål og fakler, mens den arabiske tradition i form af vandpibe vil tilføre lejren lidt ekstra hygge.

Opholdet i beduinlejren kan købes hos Profil Rejser som et supplement til rejsen for 1950,- pr. person ved fire personer i to telte. Prisen inkluderer transport til og fra lejren og besøg hos flere attraktioner undervejs til lejren.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen