Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Cyperns badevand er Europas reneste Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Cyperns badevand er Europas reneste

Udgivet: 17/8 2011 af Rejsestart.dk

Cyperns badevand er Europas renesteDe 47.000 danskere, der i år har holdt ferie på Cypern, kan glæde sig over, at de har nydt godt af Europas reneste badevand.

Cypern har Europas reneste badevand. Det viser udgivelsen af den årlige badevandsrapport, som EU’s Enviroment Agency i København står for. Undersøgelserne er lavet ud fra 21.000 undersøgelser, hvor 15.000 stammer fra kysterne.

De 47.000 danskere, der er hjemvendt fra det rene vand i Cypern, må i Danmark nøjes med koldere vand, der kun rækker til en 11. plads. Det placerer Danmark i den bedre halvdel af feltet på 27 lande og sætter Danmark lige foran Tyskland, Sverige og Italien.

Rejsende til Grækenland har i år fået fremragende sommervejr, og det har de kunne fejre med badevand i top 5, der byder på Cypern, Kroatien, Malta, Grækenland og Irland. I den modsatte ende finder man Belgien, Polen, Rumænien og Montenegro.

Find din næste solferie her og nyd Europas badevand.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen