Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ny webside er vejviser for Beatles-fans Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ny webside er vejviser for Beatles-fans

Udgivet: 24/5 2005 af Rejsestart.dk

Liverpool har fået en ny webside - www.visitbeatlesliverpool.com - der samler hvad der er at opleve for Beatles-fans der vil besøge byen.

Liverpool har fået en ny webside - www.visitbeatlesliverpool.com - der samler hvad der er at opleve for Beatles-fans der vil besøge byen. Alle fire Beatles-medlemmer voksede op i havnebyen i det nordlige England, og deres indflydelse på mode, musik og popkultur er stadig et stort aktiv for Liverpool.
Den nye webside indeholder seværdigheder, butikker og underholdning, der er relateret til Beatles, og forslag til ture rundt i byen, hvor den meget populære udstilling The Beatles Story er et must. Magical Mystery Tour er en to timers rundtur til de fire Beatles-drenges hjem og skoler, og til steder der inspirerede nogle af deres sange, som Strawberry Fields og Penny Lane, og man kan stadig høre masser af god musik i Cavern Club, hvor The Beatles fik deres første succeser. Det er dog ikke de originale kælderlokaler, men en rekonstruktion af den gamle klub, man kan besøge.

Besøg hjemmesiden her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen