Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rejsebureauet Dansk Vestindien ApS Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rejsebureauet Dansk Vestindien ApS

Udgivet: 16/6 2005 af Rejsestart.dk

Rejsebureauet Dansk Vestindien ApS, Park Allé 5, 8000 Århus C., CVR-nr. 26828015, er den 15. juni 2005 blevet erklæret konkurs.

Rejsebureauet Dansk Vestindien ApS, Park Allé 5, 8000 Århus C., CVR-nr. 26828015, er den 15. juni 2005 blevet erklæret konkurs.

Rejsebureauet Dansk Vestindien ApS solgte charterrejser til De Vestindiske Øer. Som årsag til konkursen har selskabet angivet svigtende salg og høje faste udgifter til fly.

Der er pt. ca. 150 kunder ude at rejse. Fonden forventer, at de kommer hjem som planlagt søndag den 19. juni 2005. Indtil da sørger fonden for deres indkvartering på destinationerne.

De kunder, som ikke kommer af sted, vil få brev fra fonden med de nærmere betingelser for at få erstatning fra fonden for det beløb, de har betalt for rejsen. Det drejer sig efter det oplyste om ca. 850 kunder i alt.

Rejsegarantifonden udbetaler erstatning til kunder, der har købt et rejsearrangement, dvs. fx en rejse med både fly og hotel. Hvis der kun er købt fx flybillet, har fonden desværre ikke mulighed for at erstatte kunden det indbetalte beløb.

Læs evt. mere på

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen