Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Riis Rejser køber Edelweiss Rejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Riis Rejser køber Edelweiss Rejser

Udgivet: 5/8 2005 af Rejsestart.dkDen 1. september 2005 overtager Riis Rejser rejseselskabet Edelweiss Rejser, Skjern ”Det er med stor glæde vi kan meddele vore kunder, at vi pr. 1. september 2005 overdrager alle vore aktiviteter til Riis Rejser. Salget er sket som led i et generationsskifte og det glæder os, at yngre kræfter nu tager over, og at det blev Riis Rejser. Riis Rejser er et fi rma med samme fi rmakultur som vores, et fi rma i stærk udvikling og med mange rejsemål. Vi kan derfor trygt og roligt anbefale vore kunder at bestille den næste rejse hos Riis Rejser” udtaler Jens og Bent Erik Møller, Edelweiss Rejser.

Edelweiss Rejser, der årligt sender ca. 4-5000 gæster på rejse, har i mange år været en seriøs og dygtig aktør på rejsemarkedet, og det er især på grupperejserne til bl.a. de baltiske lande samt nytårsrejserne til Wien, hvor selskabet er en af de førende i Danmark. Selskabet har kraftigt specialiseret sig i netop Baltikum og landene omkring Østersøen, hvor også Polen og Kaliningrad indgår som et stærkt moment i hele i den historiske udvikling. Mødet og kontakten med lokalbefolkningen i disse lande er en væsentlig del af oplevelserne på disse rejser.

Også på skole-, studie- og skirejseområdet har Edelweiss Rejser en fast stor kundegruppe der værdsætter rejseselskabets måde at arrangere og afvikle rejserne på. Dér, hvor den personlige kontakt er i højsædet og den sidste femmer måske ikke altid er det altafgørende.

”Med købet af Edelweiss Rejser cementerer vi i endnu videre udstrækning vores position som et rejseselskab i en positiv udvikling. Edelweiss Rejser er et sundt rejseselskab og har altid været omgærdet af respekt, så derfor er vi stolte af at det er lykkedes os at købe selskabet. For at sikre vores kunder den bedst mulige service og samtidig bibeholde de eksisterende kunder fra Edelweiss Rejser, deltager Jens Møller og Bent Erik Møller hhv. helt og delvist i en overgangsperiode, så alle de gode sider fra Edelweiss Rejser integreres bedst muligt i Riis Rejser” siger Søren og Jacob Riis, Riis Rejser.

Årligt rejser ca. 10.000 gæster med Riis Rejser, primært på busrejser i Europa. I de senere år er rejser med fly til storbyer og fjernereliggende rejsemål dog også blevet en anseelig del af virksomhedens omsætning.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen