Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Thinggaard udvider i luften og til søs! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Thinggaard udvider i luften og til søs!

Udgivet: 17/1 2007 - Rejsenyt.

Thinggaard udvider i 2007 antallet af rejser med fly og krydstogter.

Med udsendelsen af sommerkataloget 2007 markerer Thinggaard Rejser sit 35 års jubilæum i den danske rejsebranche. Bureauet har i de senere år øget antallet af rejser med fly kraftigt - og det sættes der trumf på i 2007.

-" Med 2 ugentlige afgange fra Billund og København til både Rom og Barcelona, har vi et solidt grundlag for vore mange gæster, som gerne vil tilbringe mere tid på destinationen - og mindre tid på transporten" udtaler bureauchef Rune Thomassen, som også fortæller, at kataloget med sine 156 er det største i selskabets historie.

Mange forbinder stadig mest Thinggaard Rejser med busrejser til de populære sol/bade-rejsemål i Spanien, Italien og Kroatien. Disse rejser har Thinggaard Rejser naturligvis fortsat, men fakta er, at langt den overvejende del af gæsterne vælger rejser med fly - og heraf vælger de fleste de populære rundrejser, hvor udflugter, hotel og pension alt sammen er inkluderet i rejsens pris. Der tilbydes rundrejser til hele Europa - dog med stor vægt lagt på Italien og Spanien, hvor der i begge lande tilbydes 6 forskellige rundrejser.

Rune Thomassen fortæller endvidere, at der findes ikke mange andre rejsebureauer, der som Thinggaard kan udnytte det samme fly til både storbyferie, sol/badeferie, rundrejser og krydstogter.

Netop krydstogterne mærker man en stærk stigende interesse for, og Thinggaard Rejser tilbyder derfor i den kommende sommer afgange fra København, Barcelona, Rom og Venedig.

"Krydstogter er den perfekte ferieform for alle - uanset alder. Man bor som på et luksushotel, forplejningen er i top - og så får man set en masse - uden at skulle pakke kufferten" siger Rune Thomassen, som allerede har modtaget mange bestillinger på de mest populære afgange.

Besøg hjemmesiden her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen