Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Der sker noget hver dag, når familien holder ferie i Østrig! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Der sker noget hver dag, når familien holder ferie i Østrig!

Udgivet: 17/3 2005 af Rejsestart.dk

Der sker noget hver dag, når familien holder ferie i Østrig!Hvad nytter de flotteste bjergtoppe, de klareste søer og velgørende massage, når den slags får ungerne til at kede sig?

Hvad nytter de flotteste bjergtoppe, de klareste søer og velgørende massage, når den slags får ungerne til at kede sig? Østrigs turistchef i Danmark, Bo Schou Lauridsen, kender svaret: - Drop krævende aktiviteter eller timelange museumsbesøg. Børnene har i det mindste ret til et ferieprogram, der passer til deres behov - siger turistchefen, der i samarbejde med forskellige områder i Østrig har sammensat ferietilbud for hele familien.

Gys og go-carts
I delstaten Salzburgerland har en række hoteller sat sig som mål at opfylde de forventninger, som både voksne og børn har til en vellykket ferie. Hotelkæden Family SalzburgerLand, tilbyder alt fra ponyridning til gyseraftener for børnene. Salzburgerlands mange borge og fæstninger fra middelalderen tiltrækker de store børn, der også elsker Europas længste sommer-kælkebakke, der ligger i Abtenau.

Sjov og leg hver dag
Wagrain er kendt af tusinder af danskere fra skiferier gennem generationer, og danskere er også begyndt at udforske Wagrain om sommeren. De kendte bjerge kan udforskes til fods og på ryggen af en mountainbike, eventuelt efter et lift med ”Flying Mozart”- eller Grafenberg-kabinelifterne.

Sommer i Tyrol
Alle, der søger kølig forfriskning til den udvendige del af kroppen, kan i ferieregionen nyde Tirols fire varmeste badesøer, tre friluftsbade og et vandland. De to nye familieforlystelsesparker, Juppi Zauberwald ved Reither Kogel og Alpi Aqua Wasserwald ved Wiedersbergerhorn sørger, fra sommeren 2005, ikke blot for naturoplevelser, men også for en masse sjov og eventyr. Begge parker er nemt tilgængelige med Alpbachtals bjergbane.

Europas smukkeste
Westendorf har sin helt specielle charme og øjensynligt lidt mere af alt det, der udgør en ægte tyroler-landsby, for Westendorf er kåret som Europas smukkeste landsby. Cykelruterne ligger sådan, at også børnene synes, det er skægt at suse rundt i terrænet. Er man højt til hest eller sidder på en vogn, så er livet ren romantik midt i de mørkegrønne græsmarker på rideudflugter eller med en kusk forrest på vognen.

Spil ko-bingo og bliv rig
I den lidt afsides liggende region Kleinwalsertal, langt derude på landet er ko-bingo et af årets højdepunkter. 11.-12. juni er den store spilleweekend i Kleinwalsertal. Der er overraskelser på det lokale kasino, og på en mark kan man gøre sin indsats på nummererede felter. Den, der gætter, i hvilket felt koen laver den første kasse, kan vinde 100.000 euro! Alle feriebørn i Kleinwalsertal kan komme på udrykning med brandbilen. De forskellige aktiviteter er både lærerige og sjove. Det gælder også klatreskolens kurser for børn. Man får en underlig følelse i maven, når man kravler over en bros gelænder, og der er 40 meter ned i dybet. Det er en helt anden følelse, man har efter at have firet sig ned i et tov og står og kigger op på broen.

Kilde: Østrigs Turistbureau


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen