Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Varmere klima giver tidligere vinhøst i Sydengland Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Varmere klima giver tidligere vinhøst i Sydengland

Udgivet: 14/6 2007 - Rejsenyt.

Englands vindyrkere producerede sidste år 50 % mere vin for at følge med efterspørgslen, og de har fået hjælp af det varmere klima.

Englands vindyrkere producerede sidste år 50 % mere vin for at følge med efterspørgslen, og de har fået hjælp af det varmere klima, der betyder en tidligere og stadig voksende druehøst, med vinstokke der springer ud allerede i april og maj. Omkring 760 hektar i det sydlige England er nu plantet til med vinstokke.

Den største engelske vingård er Denbies i Dorking, Surrey, der er i gang med en femårsplan, der omfatter en udvidelse af vinmarkerne fra 83 hektar til 120 hektar inden 2012. Denbies har femten forskellige vine, og især produktionen af vine på franske druesorter er gået over forventning, og har ført til at Denbies har vundet en række internationale priser for sine vine.

Flere af vingårdene tager gerne imod gæster, og har rundvisninger og vinsmagning, og enkelte tilbyder B&B. Denbies har også set en økonomisk fordel i at modtage interesserede gæster, der kan blive kørt på rundvisning mellem markerne, spise i vingårdens to restauranter og købe ind i gårdens butik og havecenter, og bagefter overnatte på gårdens firestjernede B&B. Læs mere på www.denbiesvineyard.co.uk

Læs mere her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen