Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Finnair lancerer rute til Seoul Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Finnair lancerer rute til Seoul

Udgivet: 2/7 2007 - Rejsenyt.

Finnair lancerer rute til Seoul juni 2008 lancerer Finnair fem ugentlige flyvninger direkte til Seoul i Sydkorea.

I juni 2008 lancerer Finnair fem ugentlige flyvninger direkte til Seoul i Sydkorea. Den nye rute gør Finnairs voksende asiatiske netværk endnu stærkere, og støtter Helsinkis status som et vigtigt knudepunkt mellem Europa og Asien. Ruten til Seoul, der er Finnairs 11. destination i Asien, vil blive fløjet med nye long-haul Airbus A340-300-fly.

Den nye rute gør Finnair til det eneste flyselskab med non-stop flyvninger mellem Sydkorea og Nordeuropa. Og Finnair har dertil gode flyforbindelser mellem Helsinki og København. ”Dette skal ses som et naturligt led i vores asiatiske strategi. Takket være Finnairs voksende netværk og gode forbindelser er vi i stand til at tilbyde de korteste og hurtigste forbindelser mellem Danmark og Sydkorea,” siger Sari Fairchild, Sales Director, Finnair Danmark.

Udvidelsen af det asiatiske netværk er muligt i kraft af fornyelsen og forøgelsen af Finnairs long-haul flåde. Den nye flytype A340-300 betyder, at Finnair bedre kan udnytte trafikforøgelsen og udvikle virksomhedens asiatiske rutekapacitet.

Sydkorea som rejsemål
Sydkorea har et indbyggertal på 49 millioner og en stærkt voksende økonomi. Landet er det tiende største økonomiske område i verdenen. Hovedstaden Seoul har ti millioner indbyggere. Landets moderne Incheon International lufthavn er et af Asiens største knudepunkter for lufttrafik.

Efterspørgslen på flyrejser mellem Sydkorea og Europa er stigende. Korea har et stort potentiale som turistmål for europæerne – og omvendt forventes en stadigt stigende turisme fra Asien mod Europa. En stor del forretningsrejsende fra Sydkoreas eksportvirksomheder forventes også at benytte sig af denne rute.

Flyvetiden fra Helsinki til Seoul er 8 timer og 55 minutter. Fra Seoul til Helsinki er den 9 timer og 50 minutter. Flyvetiden mellem Helsinki og København er 1 time og 20 minutter.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen