Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Tag bilen med til England og kør selv på opdagelse! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Tag bilen med til England og kør selv på opdagelse!

Udgivet: 29/2 2008 - Rejsenyt.

Tag bilen med til England og kør selv på opdagelse!Weekenden eller ferien i England bliver lidt mere personlig og individuel, når man tager bilen med hjemmefra.

Weekenden eller ferien i England bliver lidt mere personlig og individuel, når man tager bilen med hjemmefra. Den klassiske Englands-rute fra Esbjerg til Harwich er et virkelig godt udgangspunkt for en spændende ferie i det østlige England, hvor grevskaberne Norfolk, Suffolk, Essex og Cambridgeshire har utroligt meget at byde på. Her er nogle få eksempler.

Med færgen fra Esbjerg lander du i Harwich i grevskabet Suffolk. Som andre egne i East Anglia er det er et område, der oplevede et boom i handel og økonomi i middelalderen og frem til det 16. århundrede. Det var hovedsagelig fåreavl og uld, der var den eftertragtede vare. Det er historie nu, men har sat sig spor i landskabet, der ikke har særligt meget industri eller store byer. Mange af landsbyerne har ikke ændret sig ret meget gennem årene, og det er et landskab, hvor man med George Orwells ord kan opleve "cyklende gammeljomfruer, cricket og varm øl". Bury St. Edmunds, Lavenham, Long Melford er hyggelige byer med en ægte atmosfære og tradition. Ipswich er Suffolks største by. Sørg for at have god tid.

Øst for Suffolk ligger Cambridgeshire, hvor byen Cambridge med det verdensberømte universitet og de klassiske colleges er den største attraktion. Gå ikke glip af et besøg i den fantastiske kirke, Kings College Chapel. Selve byen er fuld af historie og atmosfære, hyggelige cafeer og restauranter, og den særlige livsstil er værd at opleve. Cambridge er fri for tung industri, men der er vokset et nyt miljø op rundt om byen med højteknologiske virksomheder, der har placeret sig tæt på forskerne og den veluddannede arbejdskraft på universitetet.
Nord for Cambridge ligger den lille markedsby Ely med smukke huse og en af Storbritanniens mest fantastiske katedraler, fra 1189.

England er rigt på smagsoplevelser, Prøv en afternoon tea i et traditionelt Tea Room, en garanteret frisk skaldyrsret i en de små havnebyer lange med Nordøsen, eller en lokal øl på en pub.

Find flere facts om overfarten, priser, rejsetider, m.m., på www.dfdsseaways.dk

Find mere information om East Anglia på

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen