Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Billund med flere muligheder til London Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Billund med flere muligheder til London

Udgivet: 6/11 2008 - Rejsenyt.

Cimber åbner ny rute til London Gatwick og udvider på ruterne til København og Oslo

Cimber Air har reageret hurtigt på den nye konkurrencesituation, efter Sterling er gået ud af det vestdanske marked. Det betyder, at selskabet i dag har offentliggjort en ny rute fra Billund til London Gatwick samt kapacitets- og frekvensudvidelse på ruterne fra Billund til København og Oslo.

Som noget nyt åbner Cimber på ruten mellem Billund og London Gatwick. Ruten, som kommer til at flyve med en daglig eftermiddagsrundtur, åbnes allerede den 24. november i år.
Såfremt passagererne tager godt imod Cimbers nye tilbud, er det planen at øge antallet af daglige rundture til tre allerede fra sommerfartplanen 2009.

"Nu er der jo opstået en helt ny situation på flymarkedet, og selvfølgelig overvejer vi i Cimber, hvordan vi skal tackle den. Vi har længe overvejet at udvide på enkelte ruter, og nu falder det helt naturligt. En ny rute Billund-London vil styrke vores position i Billund. London er en central og populær destination for vores passagerer, særligt den forretningsrejsende, som udgør den altovervejende del af vores passagersammensætning. Derfor passer London rigtig godt ind i vores strategi om at være en fokuseret regional markedsdeltager", udtaler Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingdirektør i Cimber Air.

Lufthavnschef Jørgen Krab Jørgensen glæder sig over Cimbers rute til London: "London-Gatwick-ruten har været trafikeret her fra Billund i mange år, og der har været rigtig mange henvendelser fra passagerer, der efterspørger ruten, i den korte tid vi har manglet den. Derfor er vi glade for, at Cimber med så kort varsel genoptager ruten efter Sterling".

Cimber udvider ligeledes på indenrigsruten Billund-København fra den 24. november i år.

Fra marts 2009 øger Cimber antallet af daglige returflyvninger mellem Billund og Oslo fra de nuværende fire til fem daglige returflyvninger. Cimber indsætter den femte frekvens som et night-stop i Oslo, hvilket betyder, at flyet flyves fra Billund midt på aftenen og retur fra Oslo næste morgen. Med den femte daglige rundtur opnår Cimber en tre timers frekvens i begge retninger.

Billetter på Billund-London-ruten vil kunne bookes fra på mandag, den 10. november 2008, og laveste fra-pris ved booking på www.cimber.dk vil være 495,- kr. for en enkeltbillet fra Billund.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen