Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Vejhjælpsabonnement inklusiv til kørselv rejsende Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Vejhjælpsabonnement inklusiv til kørselv rejsende

Udgivet: 11/11 2008 - Rejsenyt.

”Køb en ferierejse og få gratis vejhjælpsabonnement” - sådan lyder det nye tilbud, som Dansk Bilferie tilbyder sine kunder.

”Køb en ferierejse og få gratis vejhjælpsabonnement” - sådan lyder det nye tilbud, som Dansk Bilferie tilbyder sine kunder. Du kan nu som almen forbruger køre af sted på sommer- og vinterferie med Dansk Bilferie og være i trygge hænder, hvis bilen bryder sammen undervejs.

Dansk Bilferie har indgået samarbejde med Rasmussen Forsikring og tilbyder, som det første danske rejsebureau, gratis vejhjælpsabonnement i ét år til alle de forbrugere, der køber en ferie gennem Dansk Bilferie. Samarbejdet er en gevinst for forbrugerne, som trygt og sikkert kan drage af sted på ferie med den nye vejhjælpssikring.

Foruden at vejhjælpsabonnementet dækker ferierejser i Europa, får kunderne som en ekstra bonus også et vejhjælpsabonnement, som dækker i dagligdagen, når de f.eks. kører til og fra arbejde. Forsikringssamarbejdet er et naturligt tiltag for Dansk Bilferie, som netop med fokus på bilferien, ønsker at forbedre forholdene for kunderne under ferien.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen