Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Individuelle Vinrejser til Italien med Wineseasons.com Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Individuelle Vinrejser til Italien med Wineseasons.com

Udgivet: 13/2 2009 - Rejsenyt.

Individuelle Vinrejser til Italien med Wineseasons.comLokker italienske topvine i deres naturlige omgivelser? Nu er chancen der!

Lokker italienske topvine i deres naturlige omgivelser? Nu er chancen der!
Ofte kan det være svært, om ikke umuligt, for den individuelle rejsende at besøge vinhuse i Sydeuropa. Man ved ikke hvilke lokale huse, der er et besøg værd og så er det jo ikke altid at husene vil tage sig tid til at vise blot to personer rundt.

Det har aldrig været lettere eller mere prisværdigt end nu, takket være Wineseasons.com, det nye web-reservationssystem for vinrejser til Italien. Med blot en enkelt e-mail får du et fuldt service-produkt og ikke blot en hotelreservation, men også forbestilte besøg og smagninger uden ekstra reservationsgebyrer. Du kan reservere lejebil til fordelagtige priser og endda i visse tilfælde middage på udvalgte restauranter eller starttider på nærliggende golfbaner.

Wineseasons.com leverer lige nu 21 hoteller, slotte og vingårde med overnatning i Italiens vigtigste vinregioner. 19 af disse er vinproducenter og i 2 tilfælde er det hoteller med speciel tilknytning til vinens verden. De er alle omhyggeligt udvalgt for deres charme, service, gode beliggenhed og bekvemme afstand til eet eller flere af de 35 vinhuse, med hvilke Wineseasons.com samarbejder.

Om Wineseasons.com
Wineseasons.com er et Internet reservationssystem under Five Seasons, et velkendt italiensk incoming rejsebureau, baseret ved Gardasøen og operativt over hele Italien, blandt andet med at arrangere vinrejser i samarbejde med flere danske importører.
Det er dansk, finsk og italiensk ejet. Direktør og medindehaver, Ole Dyck-Madsen, er dansk. Ud over hans mange år i rejsebranchen er det også blevet til beskæftigelse med import af vin og mad, samt job som tjener i Danmark. Han har boet i Italien siden 1991.

Den finske medindehaver og produktionsansvarlige, Satu Mäkelä, udtaler: “Eftersom både vin, mad og gode oplevelser er passioner, som alle vi, der arbejder for Wineseasons.com, deler, ønskede vi at finde en smidig måde, hvorpå vi kunne tilbyde dette til vinelskere over hele verden. Det var derfor et naturligt skridt for os at følge udviklingen indenfor net-reservationer, som f.eks flyselskaberne anvender og skabe et salgsredskab ved at bruge Internettets fordele. Men vi ønskede at gå videre og yde mere service, for eksempel ved at give personlig rådgivning ved bestillingen og under opholdet, og et 24-timers nødnummer med dansk- og/eller engelsktalende personale. Endvidere har det været en naturlig opfølgning paa vor succes med www.golfseasons.com, som er et tilsvarende produkt, men rettet mod golfspillere.
Og selvfølgelig har det været vigitgt for os at disse to i mange tilfælde kan kombineres.

Ole Dyck-Madsen fortsætter: “Vi hos Wineseasons.com er meget stolte over at kunne tilbyde nogle fantastiske vinhuse, hvoraf nogle er verdensberømte og andre ukendte perler, som ikke er kendt udenfor deres lokalområde. Men hele grund-ideen har været at gøre det muligt at få nogle gode vinoplevelser, selv som individuel rejsende, således at man bliver mødt af enten kældermesteren eller ejeren eller en anden top-person på vinhuset og får en rundvisning og desuden en smagning af 3-7 vine, altid blandt husets topvine. Vi vil gerne være medvirkende til at udbrede kundskaben om vin, ikke mindst fra Italien, på denne måde, hvilket de indgående informationer på www.wineseasons.com understreger.”

Læs mere

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen