Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Jazz i verdensklasse på Hurtigruten Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Jazz i verdensklasse på Hurtigruten

Udgivet: 3/6 2009 - Rejsenyt.

Jazz i verdensklasse på HurtigrutenKombinationen verdens smukkeste sørejse og jazz i verdensklasse giver gæsterne uforglemmelige oplevelser, når MS Finnmarken sejler fra Tromsø mod Bergen den 13. oktober.

Kombinationen verdens smukkeste sørejse og jazz i verdensklasse giver gæsterne uforglemmelige oplevelser, når MS Finnmarken sejler fra Tromsø mod Bergen den 13. oktober.

Jazz på Hurtigruten har etableret sig som en helt speciel og populær begivenhed – både blandt kunstnere og gæster. Kombinationen af følelsesladet og engagerende jazzmusik, roen om bord og naturen som kulisser giver en helt enestående atmosfære, der er umulig at genskabe andre steder. Kjell Karlsen (77) er en af Norges førende orkesterledere, og han har præget norsk jazz og underholdningsmusik siden 1950’erne. Han har skræddersyet et program med kunstnere af høj international klasse.
- Dette program kan jeg virkelig sige god for. Det er et meget stærkt hold, med jazz både for de modne og for de unge, siger Karlsen, der er blevet hædret med Kongen Fortjenstmedalje i guld for sin indsats i norsk kulturliv.

Årets jazzsejlads starter i Tromsø den 13. oktober og vil ifølge Karlsen til en vis grad blive præget af swing og fantastiske Hot Club de Norvège. Bandet, der er kendt for sin tolkning af Django Reinhardt og hans Hot Club de France, er hovedorkester undervejs, og de har valgt at fejre deres 30 års jubilæum under jazzsejladsen med Hurtigruten.

I fire dage vil publikum få serveret musikalske højdepunkter fra morgen til aften af jazzpersonligheder som Bjørn Vidar Solli, Kåre Nymark jr., Wenche Gausdal, Even Kruse Skatrud og multiinstrumentalisten Per Frydenlund, kun afbrudt af storslåede naturindtryk, gode måltider og jazzquiz med ”jazzaktivist”, skribent og historiker Bjørn Stendahl.
Dag Arnesen er blandt landets førende pianister, arrangører og komponister. Han vil i løbet af sejladsen til Bergen lede skibsakkompagnementet og ser frem til både jobbet og rejsen.

- Der er ingen tvivl om, at det er et attraktivt arrangement. Det er en helt fantastisk rejse, men det er også en utrolig behagelig måde at arbejde på. Jeg ser frem til en helt speciel atmosfære om bord, siger Arnesen.

Hurtigrutens salgsdirektør i Norden, Per Eide-Olsen, er ivrig jazz-entusiast, og han ser frem til kombinationen af hans to største lidenskaber – Hurtigruten og jazz.
- 2009-programmet er fantastisk, og endelig er Wenche Gausdal og Dag Arnesen på plads. Jeg glæder mig, siger Eide-Olsen

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen