Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ny trend: Tøseshopping og drengetur Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ny trend: Tøseshopping og drengetur

Udgivet: 23/9 2009 - Rejsenyt.

Ny trend: Tøseshopping og drengeturDet er blevet populært at tage på svipture med vennerne og veninderne. Drengene tager typisk på tematur hvor omdrejningspunktet kunne være en større sportsbegivenhed. Hos det modsatte køn tager man ud og vifter med Visakortet i en af Europas mange storbyer.

Det er blevet populært at tage på svipture med vennerne og veninderne. Drengene tager måske på tur med sporten som omdrejningspunkt, eller hvor temaet er god mad. Hos det modsatte køn tager man ud og vifter med Visakortet i en af Europas mange storbyer.

Det er ikke ualmindeligt at finde et venindepar i London, Milano eller Paris slæbende på deres seneste kup fra den lokale modebutik. Det er blevet trendy at tage en forlænget weekend sammen med slyngveninderne, hvor man rigtigt kan forkæle sig selv og hinanden med shopping, wellness og god mad.

Blandt de mest populære rejsemål hos pigerne er blandt andet Barcelona, Berlin, London og Paris, men også en tur over atlanten til New York står højt på ønskelisten.

Storbyferier - find dem her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen