Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Tag på julemarked i Europa Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Tag på julemarked i Europa

Udgivet: 5/11 2009 - Rejsenyt.

Tag på julemarked i EuropaDet bliver stadig mere populært at tage et afbræk fra hverdagen i julemåneden, og tage på en miniferie hvor der julehygges og shoppes julegaver. Vi har fundet et par eksempler frem.

Det bliver stadig mere populært at tage et afbræk fra hverdagen i den fortravlede julemåned, og tage på en miniferie hvor der julehygges og shoppes julegaver på et af de mange store julemarkeder ude i Europa. Vi har fundet et par eksempler frem.

Det bliver stadig mere populært at tage et afbræk fra hverdagen, og tage på tur i julemåneden. Et af de helt store trækplastre er de traditionsrige julemarkeder som mange Europæiske byer har gjort sig kendte på.

I det nordvestlige Tyskland, nærmere bestemt Lübeck 60 km. vest for Hamborg - har man holdt julemarked hvert år siden 1648. I centrale dele af byen, og i forbindelse med flere af byens kirker, er der dømt julemarked. Omkring 400 boder og udstillere tilbyder alt fra dekorationer, legetøj, honningkager, glögg og meget andet. Markedet er åbent fra den 23. november – 23. december.

Længere nede i Tyskland tilbyder rejsebureauet 65-rejser 5-dages ferier med ophold i Rüdesheim ved Rhinen. I december står byen i julemarkedets tegn, og med et glas glühwein i Drosselgasse indfinder julestemningen sig hurtigt. Under opholdet bliver der blandt andet tid til sejltur på Rhinen, og tur til kurbyen Wiesbaden.

Europas går "all-in" med en 4 dages julefrokost-tur til Stettin, Polen. Her får du en festlig dag/aften med god mad og drikkevarer. Riv et par dage ud af kalenderen og hold julefrokosten i Polen hvor du også kan gå på opdagelse i Stettin under opholdet.

Find din næste jule-storbyferie her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen