Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ultimativ ferieoplevelse: Lej din egen ø! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ultimativ ferieoplevelse: Lej din egen ø!

Udgivet: 23/11 2009 - Rejsenyt.

Ultimativ ferieoplevelse: Lej din egen ø!Danskere der elsker havet, stranden og solen i uforstyrrede omgivelser har nu mulighed for at holde en ferie væk fra det hele - man kan leje sin egen ø!

Azurblåt hav og klippelandskab: 10 meter. Solbeskinnet strand: 100 meter. Antal øvrige turister: 0. Danskere der elsker havet, stranden og solen i uforstyrrede omgivelser har nu mulighed for at holde en helt unik ferie i det kroatiske øhav, for NOVASOL tilbyder som noget nyt til sæson 2010, at man kan leje sin egen ø.

Når man endelig kommer af sted på en tiltrængt ferie, skal der være rum og ro til at nyde omgivelserne og koble af fra hverdagens trivialitet. Derfor tilbyder Europas største udbyder af feriehuse fra sæson 2010, ferier på den lille kroatiske ø Plocica – helt alene.
På Plocica er der ingen overrendte strande, for NOVASOLs gæster er de eneste beboere på øen under deres ophold. Plocica ligger mellem øerne Hvar, Korcula og halvøen Peljesac.

Selvom ferien bliver holdt på en øde ø, er det ikke et primitivt Robinson ophold, der er tale om. Tværtimod bliver man indkvarteret i et renoveret fyrtårn »Plocica« (af samme navn som øen), der er delt op i to store ferielejligheder med plads til henholdsvis seks og otte personer. Rummeligheden i fyrtårnet gør, at to til tre familier eller en flok venner med fordel kan feriere sammen her.

- Kroatien har altid været et yndet rejsemål for danske turister, så det er med stor glæde, vi nu kan tilbyde vores kunder denne enestående ferieoplevelse i det kroatiske øhav. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores produkt, så kunderne har det bedst mulige udvalg, både hvad angår kvalitet og kvantitet. Vi håber, vi har ramt plet med dette eksklusive tilbud, og at vores kunder tager godt imod det, udtaler Torbjörn Fredman, NOVASOLs chef for Skandinavien.

Find næste års sommerferie her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen