Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Novasol: Endnu flere ferieboliger i Italien Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Novasol: Endnu flere ferieboliger i Italien

Udgivet: 7/12 2009 - Rejsenyt.

Novasol: Endnu flere ferieboliger i ItalienNOVASOL, der er specialiseret i udlejning af ferieboliger i Europa, har fordoblet udvalget af ferieboliger i Italien til næste sæson, så danskerne har nu rig mulighed for at finde drømmeferien til støvlelandet.

NOVASOL, der er specialiseret i udlejning af ferieboliger i Europa, har fordoblet udvalget af ferieboliger i Italien til næste sæson, så danskerne har nu rig mulighed for at finde drømmeferien til støvlelandet.

Med det første selvstændige italienskatalog på gaden til 2010 tilbyder NOVASOL omkring 2500 ferieboliger til sydens sol i Italien. Det italienske udbud af ferieboliger byder på ferie for enhver smag med familievenlige feriehuse, hyggelige ferielejligheder, storartede villaer og ædle landhuse.

Men også storbyelskere, der søger et hotelalternativ i f.eks. Venedig, Pisa, Firenze eller Rom, vil gøre et fund i det nye katalog.

Udvalget af ferieboliger dækker hele Italien fra Gardasøen i nord over smukke Toscana og Umbrien – Italiens grønne hjerte – til det klipperige landskab i regionerne Apulien og Calabrien i syd. På de italienske øer Sardinien og Sicilien finder man også et udvalg af feriehuse.


Bestil Novasol´s Italien katalog her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen