Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Spies og Disney i nyt samarbejde Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Spies og Disney i nyt samarbejde

Udgivet: 27/11 2009 - Rejsenyt.

Spies og Disney i nyt samarbejdeSpies er andet end sol- og badeferier. Danmarks største rejsearrangør har netop lavet en aftale med Disney om rejser til de to forlystelsesparker ved Paris, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Spies er andet end sol- og badeferier. Danmarks største rejsearrangør har netop lavet en aftale med Disney om rejser til de to forlystelsesparker ved Paris, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Spies har indgået flyaftaler med Air France, SAS, Norwegian og Cimber Sterling og tilbyder ”Mickey-pakker” fra både Billund og København. – Aftalerne indebærer, at man kan flyve på alle ugens dage og er således ikke bundet af at skulle være i Frankrig natten mellem lørdag og søndag, fortæller direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Samtidig introducerer Spies begrebet Kids Free, hvor to voksne kan tage to børn med gratis (børn betaler kun flyskatten). Dette tilbud gælder i perioden frem til den 2. januar 2010, hvorefter tilbuddet udvides til alle børn under 12 år frem til den. 1. april 2010.

Find din næste rejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen