Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Flyselskabet Norwegian indfører nyt bonusprogram Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Flyselskabet Norwegian indfører nyt bonusprogram

Udgivet: 14/12 2009 - Rejsenyt.

Flyselskabet Norwegian indfører nyt bonusprogramNorwegian har lanceret et helt nyt bonusprogram, som kommer både privatrejsende og forretningsrejsende til gode i alle de tre skandinaviske lande. Fordelsprogrammet giver alle rejsende mulighed for at tjene CashPoints, op til 10 procent på Fullflexbilletter.

Norwegian har lanceret et helt nyt bonusprogram, som kommer både privatrejsende og forretningsrejsende til gode i alle de tre skandinaviske lande. Fordelsprogrammet giver alle rejsende mulighed for at tjene CashPoints, op til 10 procent på Fullflexbilletter.

Norwegian Reward er navnet på bonusprogrammet, som lanceres i dag i Norge, Sverige og Danmark. Som rejsende får man hele 10 procent CashPoints på Fullflexbilletter og 2 procent CashPoints på lavprisbilletter. Det betyder, at når man køber en Fullflexbillet, så får man 10 procent af rejsens pris tilbage i CashPoints. Ved lavprisbilletter får man 2 procent af rejsens pris tilbage i CashPoints.

De rejsende kan tjene CashPoints fra første rejse og bruge dem som hel- eller delbetaling på nye flyrejser, bagage eller sædevalg. Pengene kan bruges, når man vil, og man behøver ikke at spare et bestemt antal point op, før de benyttes.

Vigtigt at lytte til kunderne
- Bonusprogrammet er et led i vores fortsatte arbejde for at give vores kunder stadig bedre tilbud. Vi ved, at vores kunder sætter pris på vores lave priser, stadig nye og udvidede ruter, nye fly og nye sæder med bedre benplads. Dette bonusprogram er en yderligere bekræftelse på, at vi lytter til kunderne og giver et godt og enkelt tilbud til samtlige kundegrupper, siger Daniel Skjeldam, kommerciel direktør i Norwegian.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen