Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Scandlines: Køb færgebillet, og få gratis shopping Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Scandlines: Køb færgebillet, og få gratis shopping

Udgivet: 28/12 2009 - Rejsenyt.

Køb en færgebillet til 500 kr., og shop gratis for 250 kr. Det er Scandlines nye tilbud til færgekunderne, der rejser mellem Rødby og Puttgarden.

Scandlines færgekunder mellem Rødby og Puttgarden kan nu få halvdelen af billettens pris refunderet i form af shopping. Man kan også vælge at få et kontant beløb tilbage – det eneste man skal gøre er at sejle retur inden for tre timer.

Køb en færgebillet til 500 kr., og shop gratis for 250 kr. Det er Scandlines nye tilbud til færgekunderne, der rejser mellem Rødby og Puttgarden. Scandlines har opgraderet den kendte ”Shoppingbillet”, hvor man hidtil har kunnet købe en billet og få en del af prisen refunderet, hvis man sejler retur inden for tre timer. Nu kan man få en endnu større del af billetprisen – faktisk halvdelen – tilbage ved at bruge beløbet i Scandlines’ restauranter og butikker om bord på færgen.

- Vores Shoppingbillet har altid været populær, men vi ser hele tiden på, hvordan vi kan tilbyde vores kunder flere og bedre muligheder, fortæller Morten Sloth Madsen, Project Manager i Change Management hos Scandlines.

- Med den nye Shoppingbillet kan man gøre sin rejse både billigere og sjovere. I stedet for at bruge tid ved færgens information for at få udbetalt kontantbeløbet, kan man i stedet hygge sig i restauranten eller gøre billige indkøb i vores Travel Shop. Det vil give mange en bedre rejseoplevelse.

Rent praktisk fungerer den nye Shoppingbillet således, at man ved køb af en almindelig éndags-færgebillet til 500 kr. har muligheden for enten at få et kontant beløb på 150 kr. udbetalt eller shoppe eller spise for 250 kr. gratis om bord på Scandlines’ færger på hjemturen. Blot skal man foretage sin returrejse senest tre timer efter ankomst.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen