Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Primo Tours: Danmarks nye rejsebureau Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Primo Tours: Danmarks nye rejsebureau

Udgivet: 6/1 2010 - Rejsenyt.

Primo Tours: Danmarks nye rejsebureauDanmarks nye rejseburea ”Primo Tours” blev til i slutningen af 2009. Bagmændene bag rejsebureauet, Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen er begge særdeles erfarne i rejsebranchen med baggrund i bl.a. Bravo Tours og Højmark Rejser.

Danmarks nye rejseburea ”Primo Tours” blev til i slutningen af 2009. Bagmændene bag rejsebureauet, Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen er begge særdeles erfarne i rejsebranchen med baggrund i bl.a. Bravo Tours og Højmark Rejser.

Primo Tours vil fokusere på den gode, velkendte charterrejse, og gæsten skal igen føle sig i centrum og få charterservice med alt hvad det indebærer. Det ses blandt andet i Primo Tours gennemtænkte ferieoplevelser der ligger parat, når gæsten kommer på ferie.

- Med en lille organisation, Danmarks mest brugervenlige hjemmeside og masser af erfaring kan vi producere bedre og billigere charterrejser end de store arrangører, fortæller Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen fra Primo Tours kontor i Ringkøbing.Bestil rejsekatalog fra Primo Tours og andre rejse

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen