Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Flyv Karup-København for 1 krone med Norwegian Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Flyv Karup-København for 1 krone med Norwegian

Udgivet: 15/1 2010 - Rejsenyt.

Flyv Karup-København for 1 krone med NorwegianFra mandag 18. januar og en uge frem kan man flyve mellem Karup og København for bare 1 krone, når Norwegian fejrer ruteåbningen med ekstra nedsatte lavprisbilletter.

Fra mandag 18. januar og en uge frem kan man flyve mellem Karup og København for bare 1 krone, når Norwegian fejrer ruteåbningen med ekstra nedsatte lavprisbilletter.

Salget starter i dag, og rejseperioden for de ekstra billige billetter er fra 18.-24. januar 2010.

Norwegian har oplevet en fantastisk modtagelse siden indtoget i Danmark i oktober 2008. Med 39 forskellige ruter i og ud af Danmark forventer flyselskabet at blive danskernes foretrukne selskab, når billetterne til sommerferien skal bestilles. Derfor er det vigtigt for Norwegian at markere, at selskabet som Danmarks største lavprisoperatør fortsat kan tilbyde danske rejsende meget billige flybilletter både indenrigs og udenrigs.

- I Norwegian mener vi, at alle skal have råd til at flyve. Det understreger vi ved at tilbyde meget billige billetter til Karup fra 149 DKK. For at fejre åbningen af ruten tilbyder vi i den første uge ekstremt billige billetter for at markere, at alle fremover har råd til at flyve mellem Karup og København, siger Norwegians danske presse- og markedschef Johan Bisgaard Larsen.

Midt- og vestjyder får således mulighed for at afprøve den nye rute med en billig flyrejse til København. Norwegian giver alle chancen for en billig shoppetur i Københavns udsalgsslutspurt, et dagsbesøg hos familien i København, eller en tur i Danmarks største biograf Imperial og se Avatar. Flyrejsen tager kun 40 minutter, og fra Københavns Lufthavn går metroen hver sjette minut til Kongens Nytorv på under et kvarter.


Foto: Olav Stendal

Bestil billetter og læs mere her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen